Вибираємо одяг для спорту

12.04.2021

Як вибрати і де купити спортивний костюм, який забезпечить максимальний комфорт під час пробіжки або занять в тренажерному залі?

Вибираємо одяг для спорту

Вибираємо одяг для спорту

Зростаюча популярність здорового способу життя змушує нас переглядати багато чого. Ми намагаємося уникати фаст-фуду і навіть купуємо абонемент в тренажерний зал і шукаємо красивий чорний купальник, в якому будемо мати гарний вигляд при поході в басейн. Ви збираєтеся купити спортивний костюм, який вигідно підкреслить достоїнства вашої фігури? Перш, ніж ви підете на шопінг, пропонуємо вашій увазі кілька порад - скористайтеся ними, щоб ваша покупка радувала вас якомога довше.

Одяг для спорту: це потрібно знати
На що ви звикли звертати увагу при покупці суконь, брюк або жакетів? Зазвичай, ми приміряємо вподобану річ і виносимо остаточний вердикт, керуючись красою і зручністю моделі. Однак, збираючись придбати спортивний костюм в інтернет-магазині, фахівці рекомендують звернути увагу на цілий ряд нюансів, які, як правило, не дуже нас турбують в інших випадках.

Врахувати в цьому випадку доведеться абсолютно все: склад тканини, якість строчки, крій (для різних видів занять потрібні різні штани, топи і куртки), наявність і якість фурнітури. Так, і найголовніше - костюм повинен зробити вас красунею, адже в цьому запорука гарного настрою, а значить - і успішного тренування. Отже, приступимо!

Купити спортивний костюм в інтернет магазині: легінси, куртка, топ

Пішла епоха розвиненого соціалізму і безповоротно забрала в минуле не тільки найдешевші кеди, а й, неймовірно потворні, спортивні штани, перманентно витягнуті на колінах. Звичайно ж, вони, як і футболки тих часів, були зшиті з 100% бавовняного трикотажу, який, під впливом від поту, так і залишався мокрим до кінця заняття. На щастя, сучасні виробники переглянули підхід до оптимального складу одягу, призначеного для активних рухів. Сьогодні спортивні костюми шиють, переважно, зі змішаних або синтетичних тканин, що володіють здатністю:

- вбирати і відводити зайву вологу;

- забезпечувати доступ до шкіри повітря;

- здійснювати ефективну терморегуляцію, запобігаючи перегріву;

- витримувати значні навантаження;

- без шкоди витримувати безліч прань.

Відповідальний виробник неодмінно подбає як про ваш комфорт, так і вашу красу.

Крій

Різні види спорту вимагають абсолютно відповідних видів одягу. Велосипедисту або ковзаняреві потрібен костюм, облягаючий тіло як друга шкіра - це дозволяє знизити опір повітря і розвинути велику швидкість. Борці носять трико, а любителі східних єдиноборств одягаються в просторі кімоно. Однак, навіть якщо ви далекі від олімпійських рекордів і виходите тільки на пробіжку, необхідно, щоб ваш спортивний комплект не сковував рухів і був красивим - жінка в будь-якій ситуації повинна відчувати себе впевнено!

Чи можна, за допомогою спортивного костюма підкреслити гідність і відвернути увагу від недоліків? Звісно, чому б і ні! Для цього:

1. Вибирайте одяг за розміром - безформні балахони старять, а надто тісні костюмчики виглядають безглуздо.

2. Грамотно використовуйте комбінацію яскравих, контрастних тонів. Дівчатам з широкими стегнами краще вибирати брюки і спортивні легінси чорного або темно-синього кольору.

3. Вибираючи спортивну куртку, зверніть увагу на крій рукава «реглан» - він допоможе візуально звузити занадто широкі плечі.

Для бігу

Віддаєте перевагу пробіжкам на свіжому повітрі? Фахівці вважають цей вид тренувань одним з найкорисніших. Однак і підхід до спортивного комплекту повинен бути досить відповідальним. Для повноцінних тренувань варто вибрати:

- комплект з легких сучасних тканин, що не сковує рухів і оптимальну терморегуляцію.

- одяг, який буде облягати тіло, але не здавлювати.

Порада. Для безпечних вечірніх пробіжок потрібна наявність світловідбивних вставок.

Для фітнесу

Заняття різними видами фітнесу вимагають принципово іншого підходу. Тут найбільш доречними будуть добре облягаючі фігуру спортивні топи в поєднанні з легінсами. Такий одяг не тільки забезпечує максимум комфорту під час занять, а й дозволяє тренеру контролювати правильність виконання вправ.

Купити спортивний костюм в інтернет магазині: легінси, куртка, топ

Що і де купити?
Вибір яскравого і ефектного костюма як для тренувань, так і для домашнього дозвілля вимагає особливого підходу. Не секрет, що багато жінок саме так використовують спортивні костюми. Якщо ви вже встигли оцінити всі переваги онлайн-покупок, вам неодмінно варто заглянути в каталог нашого інтернет-магазину. Представлені у нас моделі від бренду Марк Андре - втілення бездоганної якості. Яскраві, стильні куртки, топи, легінси і брюки виконані з легких сучасних тканин. Все, що вам потрібно - це вибрати модель і визначитися з розміром.

Для наших покупців ми пропонуємо:

- різноманітні акції, знижки і розпродажі;

- широкий асортимент;

- комфортні ціни;

- зручну форму оплати;

- своєчасну доставку вашої покупки.

Виникли питання? Телефонуйте, ми будемо раді надати всю необхідну інформацію.