Публічна оферта

 

Інтернет магазин «Marc & André», розташований на доменному імені https://marcandre.com, іменоване в подальшому «Продавець», публікує Публічну оферту про продаж Товару дистанційним способом.  


1. Визначення термінів

1.1. Публічна оферта (далі - «Оферта») - публічна пропозиція Продавця, адресована невизначеному колу осіб, які уклали з Продавцем договір купівлі-продажу товару дистанційним способом (далі - «Договір») на умовах, що містяться в цій Оферті, включаючи всі Додатки.

1.2. Замовлення Товару на сайті Інтернет-магазину – позиції, зазначені Покупцем з асортименту Товару, запропонованого до продажу, при оформленні заявки на придбання Товару на сайті Інтернет-магазину або через Оператора.
1.3. Відвідувач Сайту — той, хто прийшов на Cайт http://marcandre.ua без мети розміщення Замовлення.
1.4. Користувач — фізична особа, відвідувач Сайту http://marcandre.ua, що приймає умови цієї Угоди та який бажає розмістити Замовлення в Інтернет-магазині Marc & André.
1.5. Покупець — Користувач, який розмістив Замовлення в Інтернет-магазині Marc & André.
1.6. Продавець — Marc & André.
1.7. Інтернет магазин — Інтернет-сайт, що належить Marc & André, розташований в мережі інтернет за адресою http://www.shop.marcandandre.com, де представлені Товари, пропоновані Продавцем для придбання, а також умови оплати і доставки Товарів Покупцям.
1.8. Сайт — http://marcandre.ua.
1.9. Товар — купальники, білизна, взуття, одяг, аксесуари та інші товари, представлені до продажу на Сайті.
1.10. Замовлення — належним чином оформлений запит Покупця на придбання і доставку за вказаною Покупцем адресою допомогою самовивозу Товарів, обраних на Сайті.


2. Загальні положення

2.1. Продавець здійснює продаж Товарів через Інтернет-магазин за адресою http://marcandre.ua.

2.2. Замовляючи Товари через Інтернет-магазин, Користувач погоджується з умовами продажу Товарів, викладеними нижче (далі - Умови продажу товарів). У разі незгоди даною Угодою (далі - Угода / Публічна оферта) Користувач зобов'язаний припинити використання сервісу і покинути сайт http://marcandre.ua.

2.3. Ці Умови продажу товарів, а також інформація про товар, представлена на Сайті, є публічною офертою.

2.4. Угода може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку без повідомлення Користувача / Покупця. Нова редакція Угоди вступає в силу після закінчення 10 (Десяти) календарних днів з моменту її опублікування на Сайті, якщо інше не передбачено умовами цієї Угоди.

2.5 Публічна оферта визнається акцептованою Відвідувачем Сайту / Покупцем з моменту реєстрації Відвідувача на Сайті, оформлення Покупцем Замовлення без авторизації на Сайті, а також з моменту прийняття від Покупця Замовлення по телефону +38 097 757 20 24.

Договір роздрібної купівлі-продажу вважається укладеним з моменту видачі Продавцем Покупцеві касового або товарного чека або іншого документа, що підтверджує оплату товару.

Повідомляючи Продавцю свій e-mail і номер телефону, Відвідувач Сайту / Користувач / Покупець дає згоду на використання зазначених засобів зв'язку Продавцем, а також третіми особами, що залучаються ним для цілей виконання зобов'язань перед Відвідувачами сайту / Користувачами / Покупцями, з метою здійснення розсилок рекламного і інформаційного характеру, що містять інформацію про знижки, майбутніх і діючих акціях та інших заходах Продавця, про передачу замовлення в доставку, а також іншу інформацію, безпосередньо пов'язану з виконанням зобов'язань Покупцем в рамках Публічної оферти.

2.6. Здійснюючи Замовлення, Користувач / Покупець погоджується з тим, що Продавець може доручити виконання Договору третій особі, при цьому залишаючись відповідальним за його виконання.

2.7. В рамках Замовлення Marc & André надає Користувачеві інформаційний супровід укладеного Користувачем з Продавцем Договору.


3. Предмет згоди

3.1. Предметом цієї Угоди є надання можливості Користувачеві купувати для особистих, сімейних, домашніх і інших потреб, не пов'язаних із здійсненням підприємницької діяльності, Товари, представлені в каталозі Інтернет-магазину за адресою http://marcandre.ua.

3.2. Дана Угода поширюється на всі види Товарів і послуг, представлених на Сайті, поки такі пропозиції з описом присутні в каталозі Інтернет-магазину.


4. Реєстрація на сайті

4.1. Реєстрація на Сайті здійснюється за допомогою розділу сайту «Вхід / Реєстрація».

4.2. Реєстрація на Сайті не є обов'язковою для оформлення Замовлення.

4.3. Marc & André не несе відповідальності за точність і правильність інформації, що надається Користувачем при реєстрації.

4.4. Користувач зобов'язується не повідомляти третім особам логін і пароль, вказані Користувачем при реєстрації. У разі виникнення у Користувача підозр щодо безпеки його логіна і пароля або можливості їх несанкціонованого використання третіми особами, Користувач зобов'язується негайно повідомити про це Marc & André, направивши відповідний електронний лист за адресою: eshopua@marcandandre.com.

4.5. Спілкування Користувача / Покупця з операторами Call-центру / менеджерами та іншими представниками Marc & André та інших Продавців має будуватися на принципах загальноприйнятої моралі і комунікаційного етикету. Строго заборонено використання нецензурних слів, лайки, образливих виразів, а також загроз і шантажу, в незалежності від того, в якому вигляді і кому вони були адресовані.


5. Товар та порядок здійснення покупки

5.1. Продавець забезпечує наявність на своєму складі Товарів, представлених на Сайті. Супроводжуючі Товар фотографії є простими ілюстраціями до нього і можуть відрізнятися від фактичного зовнішнього вигляду Товару. Супроводжуючі Товар описи / характеристики не претендують на вичерпну інформативність і можуть містити друкарські помилки. Для уточнення інформації по Товару Покупець повинен звернутися в Службу підтримки клієнтів. Оновлення інформації, представленої на Сайті, проводиться кожні 30 хвилин.

5.2. У разі відсутності замовлених Покупцем Товарів на складі Продавця, останній має право виключити вказаний Товар із Замовлення / анулювати Замовлення Покупця, повідомивши про це Покупця шляхом направлення відповідного електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації, або дзвінком оператора Call-центру Marc & André.

5.3. У разі анулювання повністю або частково передплаченого Замовлення вартість анульованого Товару повертається Продавцем Покупцю способом, яким Товар був оплачений.

5.4. Замовлення Покупця оформлюється відповідно до процедур, зазначених на Сайті в розділі «Оформлення Замовлення» за адресою http://marcandre.ua

5.5. Покупець несе повну відповідальність за надання неправдивих відомостей, що спричинило за собою неможливість належного виконання Продавцем своїх зобов'язань перед Покупцем.

5.6. Після оформлення Замовлення на Сайті Покупцеві надається інформація про передбачувану дату доставки шляхом надсилання електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації, або по телефону. Менеджер, який обслуговує дане Замовлення, уточнює деталі Замовлення, погоджує дату доставки, яка залежить від наявності замовлених Товарів на складі Продавця і часу, необхідного для обробки і доставки Замовлення.

5.7. Очікувана дата передачі Замовлення в Службу доставки Продавця повідомляється Покупцю менеджером, обслуговуючим Замовлення, по електронній пошті або при контрольному дзвінку Покупцеві. Дата передачі Товару може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку в разі наявності об'єктивних, на думку Продавця, причин, що також повідомляється шляхом направлення відповідного електронного повідомлення на адресу, вказану Покупцем при реєстрації, або дзвінком оператора Call-центру Marc & André.


6. Доставка замовлення

6.1. Способи, а також приблизні терміни доставки Товарів, що реалізуються Marc & André, вказані на Сайті в розділі «Умови доставки» за адресою http://shop.marcandandre.com/information/shipping.html Конкретні терміни доставки можуть бути узгоджені Покупцем з оператором Call-центру при підтвердженні замовлення.

6.2. Територія доставки Товарів, представлених на Сайті і що реалізуються Marc & André, обмежена межами обраного регіону доставки.

6.3. Затримки в доставці можливі зважаючи на непередбачені обставини, що сталися не з вини Продавця.

6.4. При доставці Замовлення вручається Покупцеві або третій особі, зазначеному в замовленні в якості одержувача (далі Покупець і третя особа іменуються «Одержувач»). При неможливості отримання Замовлення, оплачуваної за допомогою готівкового розрахунку, зазначеними вище особами, Замовлення може бути вручений особі, яка може надати відомості про замовленні (номер відправлення і / або ПІБ отримувача), а також оплатити вартість Замовлення в повному обсязі особі, яка здійснює доставку Замовлення.

6.5. Щоб уникнути випадків шахрайства, а також для виконання взятих на себе зобов'язань, зазначених в розділі 6. цієї Угоди, при врученні передплаченого Замовлення особа, яка здійснює поставку Замовлення, має право затребувати документ, що засвідчує особу отримувача, а також вказати тип і номер наданого Одержувачем документа на квитанції до Замовлення. Продавець гарантує конфіденційність і захист персональних даних отримувача (п.10.3.)

6.6. Ризик випадкового пошкодження Товару переходить до Покупця з моменту передачі йому Замовлення і проставлення Одержувачем Замовлення підпису в документах, що підтверджують доставку Замовлення. У разі недоставки Замовлення Продавець відшкодовує Покупцю вартість передплаченого Покупцем Замовлення або здійснює доставку в повному обсязі після отримання від Служби доставки підтвердження втрати Замовлення.

6.7. Вартість доставки кожного Замовлення розраховується індивідуально, виходячи з відомостей про вагу Товару, регіон і способі доставки, а також в залежності від форми оплати. У разі попередньої оплати Товару Продавець враховує вартість доставки у вартість покупки. При наявній оплаті в момент отримання товару покупець оплачує доставку товару відповідно до тарифів Служби доставки. В даному випадку Сайт лише інформує про передбачувану вартість доставки.

6.8. Обов'язок Продавця передати товар Покупцю вважається виконаним в момент вручення кур'єром Товару Одержувачу або отримання Товару Одержувачем у відділенні поштового зв'язку.

При отриманні Замовлення у відділенні поштового зв'язку Одержувач після оплати доставленого Товару зобов'язаний оглянути доставлений Товар в присутності працівників Пошти для перевірки Товару на відповідність заявленій кількості, асортименту та комплектності Товару, а також перевірити цілісність упаковки. У разі наявності претензій до доставленому Товару (недовкладення, вкладення Товару відмінного від зазначеного в опису відправлення, виробничий брак, інші претензії) за вказівкою отримувача працівниками Пошти складається Акт про виявлені невідповідності. Якщо Одержувачем не були заявлені претензії в вищевказаному порядку, то вважається, що Продавець повністю і належним чином виконав свій обов'язок щодо передачі Товару.

У разі повернення доставленого за допомогою Нової Пошти Товару в зв'язку з наявністю претензій до Товару Одержувач зобов'язаний додати до Відправлення, яке містить поверненний Товар, такі документи:

заяву на повернення грошових коштів;

копію акта про виявлені невідповідності;

копію квитанції про оплату;

копію опису Відправлення;

бланк повернення.

6.9. При прийнятті Замовлення від кур'єра, Одержувач зобов'язаний оглянути доставлений Товар і перевірити його на відповідність заявленій кількості, асортименту та комплектності Товару, а також перевірити цілісність упаковки. У разі відсутності претензій до доставленому Товару Одержувач розписується в «Бланку доставки замовлень» або іншому аналогічному документі, наданому кур'єром, і оплачує Замовлення (за відсутності 100% -ної передоплати). Підпис в документах свідчить про те, що претензій до Товару отримувача не заявлено, і Продавець повністю і належним чином виконав свій обов'язок щодо передачі Товару.

6.10. Товар, представлений на Сайті, за якістю і пакуванням відповідає ГОСТу і ТУ, що підтверджується відповідними документами (сертифікатами і т.д.).

6.11. Уточнити дату, час і при необхідності маршрут доставки, можна у менеджера, який зв'язується з Покупцем для підтвердження Замовлення. Співробітники і фахівці Call-центру Marc & André зобов'язуються надавати будь-яке можливе сприяння і приймати залежні від них заходи для надання Покупцеві повної інформації.

6.12. Користувач розуміє і погоджується з тим, що: здійснення доставки - окрема послуга, яка не є невід'ємною частиною придбаного Покупцем Товару, виконання якої закінчується в момент отримання Одержувачем Товару і здійснення платежу за нього. Претензії до якості придбаного Товару, що виникли після отримання та оплати Товару, розглядаються відповідно до Закону «Про захист прав споживачів» та гарантійними зобов'язаннями відповідного Продавця. У зв'язку з цим придбання Товару з доставкою не дає Покупцеві право вимоги доставки придбаного Товару з метою гарантійного обслуговування або заміни, не дає можливості здійснювати гарантійне обслуговування або заміну Товару з виїздом до Покупця і не має на увазі можливість повернення вартості доставки Товару у випадках, коли Покупець має право на повернення грошей за Товар як такої, відповідно до Закону «Про захист прав споживачів».


7. Оплата товару

7.1. Ціна товару, реалізованого в Інтернет-магазині, вказується в гривнях і включає в себе податок на додану вартість.

7.2. Ціна Товару вказується на Сайті. Що стосується неправильного вказання ціни замовленого Покупцем Товару, Продавець інформує про це Покупця для підтвердження Замовлення по виправленій ціні або анулювання Замовлення. При неможливості зв'язатися з Покупцем дане Замовлення вважається анульованим. Якщо Замовлення було оплачено, Продавець повертає Покупцеві сплачену за Замовлення суму тим же способом, яким вона була сплачена.

7.3. Ціна Товару на Сайті може бути змінена Продавцем в односторонньому порядку. При цьому ціна на замовлений Покупцем Товар зміні не підлягає. Ціна Товару може диференціюватися по регіонах доставки.

7.4. Особливості оплати Товару за допомогою банківських карт:

7.4.1 Операції з банківськими картками здійснюються власником картки або уповноваженою ним особою.

7.4.2 Авторизація операцій по банківських картах здійснюється банком. Якщо у банку є підстави вважати, що операція носить шахрайський характер, то банк має право відмовити в здійсненні даної операції.

7.4.3 Щоб уникнути випадків різного роду неправомірного використання банківських карт при оплаті всі Замовлення, оформлені на Сайті і передплачені банківською картою, перевіряються Продавцем. З метою перевірки особи власника і його правомічності на використання карти Продавець має право вимагати від Покупця, який оформив таке замовлення, пред'явлення документа, що посвідчує особу.

7.5. Marc & André вправі надавати знижки на Товари та встановлювати програму бонусів. Види знижок, бонусів, порядок і умови нарахування визначаються Продавцем самостійно і вказані на Сайті і можуть бути змінені Продавцем в односторонньому порядку. Знижка, встановлена Продавцем до одного Товару, не може бути застосована до іншого Товару, якщо інше не вказано для відповідного Товару на Сайті.

У разі якщо при застосуванні знижки / бонуса перерахована вартість Товару Marc & André включає в себе копійки, така вартість Товару підлягає округлення відповідно до правил математики.

7.6. При проведенні маркетингових заходів, які передбачають вкладення будь-яких об'єктів в відправлення до Замовлення Покупця, доставка зазначених вкладень здійснюється за рахунок Покупця. Для того, щоб відмовитися від вкладення, Покупцеві необхідно звернутися в Службу по роботі з клієнтами.

7.7. При доставці товару Marc & André Новою Поштою загальна вартість товару підлягає збільшенню на вартість доставки в розмірі, зазначеному на сайті Нової Пошти.

7.8. Продавець веде статистику викуплених Покупцем замовлень. Продавець має право в односторонньому порядку визначати способи оплати, доступні відповідному Покупцеві, грунтуючись на статистиці дій, скоєних Покупцем у взаєминах з Продавцем.

7.9. Замовлення вважається неукомплектованим, якщо Покупець повідомив про зміну рішення про покупку до моменту початку складання замовлення на складі. Якщо Покупець повідомив Продавця про це після моменту початку збирання замовлення на складі, то таке Замовлення вважається відхиленим. Marc & André вправі прийняти рішення про блокування для Покупця послуги «Накладений платіж», щодо реалізованих Marc & André Товарів по-перше, якщо відповідно до зазначеної статистикою в рамках раніше оформлених поспіль 4 і більше замовлень обсяг відхилених Покупцем товарів складе більше 80 відсотків від загального обсягу замовлених товарів. По-друге, якщо частка неукомплектованих замовлень складе більше 60% від загального числа оформлених замовлень і число неукомплектованих замовлень складе не менше 5. Згодом Покупець зможе знову скористатися послугою «Накладений платіж» тільки після викупу від одного до трьох замовлень протягом трьох місяців.

7.10. Продавець має право обмежувати доступні Покупцеві способи оплати в залежності від обсягу попередніх замовлень. Спосіб оплати «Післяплата» щодо товарів, що реалізуються Marc & André, не доступний для клієнтів, які оформили понад 20 замовлень або 240 товарів протягом 14 діб, або ж підтвердили понад 10 замовлень або 160 товарів протягом 2 діб.


8. Повернення товару та грошових коштів

8.1. Повернення Товару, що реалізується Marc & André, здійснюється відповідно до «Умов повернення», зазначеними на Сайті за адресою Продавця.

8.2. Повернення Товару належної якості

8.2.1. Покупець має право відмовитися від замовленого Товару в будь-який час до його одержання, а після отримання Товару - протягом 14 днів, не рахуючи дня покупки, за винятком Товарів, вказаних в п. 8.2.4. цієї Угоди. Повернення Товару належної якості можливе у випадку, якщо збережено його товарний вигляд, споживчі властивості, а також документ, що підтверджує факт і умови покупки зазначеного Товару.

8.2.2. При поверненні Покупцем Товару згідно п.8.2.1. Продавець повертає йому вартість повернутого Товару, за винятком витрат Продавця, пов'язаних з доставкою повернутого Покупцем Товару, протягом 10 днів з дати надходження повернутого Товару на склад Продавця разом з заповненим Покупцем заявою на повернення.

8.2.3. Якщо на момент звернення Покупця аналогічний товар відсутній у продажу у Продавця, Покупець має право відмовитися від виконання цієї Угоди і зажадати повернення сплаченої за вказаний Товар грошової суми. Продавець зобов'язаний повернути сплачену за повернутий товар грошову суму протягом 10 днів з дня повернення Товару.

8.2.4. Не підлягають примірці і поверненню парфюмерно-косметичні товари, текстильні товари (бавовняні, лляні, шовкові, вовняні та синтетичні тканини, товари з нетканих матеріалів типу тканин - стрічки, тасьма, мереживо та інші), швейні та трикотажні вироби, нормальне використання яких не передбачає наявність іншого одягу між ними і тілом, включаючи купальники, білизну, панчішно-шкарпеткові вироби тощо (Відповідно до Переліку непродовольчих товарів належної якості, що не підлягають поверненню або обміну на аналогічний товар інших розміру, форми, габариту, фасону, забарвлення або комплектації).

8.3. Повернення Товару неналежної якості:

8.3.1. Під товаром неналежної якості мається на увазі товар, який несправний, має явні ознаки виробничого браку і не може забезпечити виконання своїх функціональних якостей. Отриманий Товар повинен відповідати опису на Сайті. Відмінність елементів дизайну або оформлення від заявленого на Сайті опису не є ознакою неналежної якості.

8.3.2. Зовнішній вигляд і комплектність Товару, а також комплектність усього Замовлення повинні бути перевірені Одержувачем в момент доставки Товару. У разі виявлених в момент отримання Замовлення порушень, Одержувач має право відмовитися від отримання Товару без його оплати. У разі відмови від отримання всього Замовлення Одержувач звільняється від усіх оплат, пов'язаних з його доставкою. Якщо Покупцем була здійснена передоплата Замовлення, Продавець зобов'язується здійснити повернення грошових коштів відповідно до цієї Угоди тим же способом, яким було здійснено передоплату.

8.3.3. При доставці Товару Покупець ставить свій підпис в квитанції про доставку з позначкою: «Замовлення прийняв, комплектність повна, претензій до кількості і зовнішнього вигляду товару не маю», або в іншому аналогічному документі, що випускається Продавцем, в графі, яка передбачає проставлення Покупцем позначки про відсутність у нього претензій до комплектності, кількості та якості Товару. Після отримання Замовлення претензії до зовнішніх дефектів товару, його кількості, комплектності та товарного вигляду не приймаються.

8.3.4. Якщо Покупцеві був переданий Товар неналежної якості і це не було заздалегідь обумовлено Продавцем, Покупець має право скористатися положеннями «Права споживача при виявленні в товарі недоліків» Закону про захист прав споживачів.

8.3.5. Вимоги про повернення сплаченої за товар грошової суми підлягають задоволенню протягом 10 днів з дня пред'явлення відповідної вимоги.

8.4.Повернення грошових коштів здійснюється за допомогою повернення вартості оплаченого Товару на банківську карту або поштовим переказом. Спосіб повинен бути зазначений у відповідному полі заяви на повернення Товару, або в іншому аналогічному документі, що випускається Продавцем.


9. Відповідальність

9.1. Продавець не несе відповідальності за шкоду, заподіяну Покупцеві внаслідок неналежного використання Товарів, придбаних в Інтернет-магазині.

9.2. Продавець не несе відповідальності за зміст і функціонування зовнішніх сайтів.

9.3. Marc & André не несе відповідальності за терміни доставки замовлення. Всі претензії, пов'язані з доставкою зроблених Замовлень Покупець направляє в Службу доставки, відповідальну за доставляємий Товар.


10. Конфіденційність і захист інформації

10.1. Персональні дані Користувача / Покупця використовуються виключно в рамках Закону України «Про захист персональних даних» № 2297-VI від 01.06.2010.

10.2. При реєстрації на Сайті Користувач надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, По батькові, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, дату народження, стать, адресу доставки товару.

10.3. Надаючи свої персональні дані Продавцю, Відвідувач Сайту / Користувач / Покупець погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі з метою виконання Продавцем зобов'язань перед Відвідувачем Сайту / Користувачем / Покупцем в рамках Публічної оферти, просування Продавцем товарів та послуг, проведення електронних і sms опитувань , контролю результатів маркетингових акцій, клієнтської підтримки, організації доставки товару Покупцям, проведення розіграшів призів серед Відвідувачів Сайту / користувачів / Покупців , Контролю задоволеності Відвідувача Сайту / Користувача / Покупця, а також якості послуг, що надаються Продавцем.

10.4. Під обробкою персональних даних розуміється будь-яка дія (операція) або сукупність дій (операцій), що здійснюються з використанням засобів автоматизації або без використання таких засобів з персональними даними, включаючи збір, запис, систематизацію, накопичення, зберігання, уточнення (оновлення, зміна) витяг, використання, передачу (в тому числі передачу третім особам, у тому числі транскордонну передачу, якщо необхідність в ній виникла в ході виконання зобов'язань), знеособлення, блокування, видалення, знищений персональних даних.

10.4.1. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди, вираженої за допомогою вчинення ним дій, однозначно ідентифікують цього абонента і дозволяють достовірно встановити його волевиявлення на отримання повідомлення. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови шляхом інформування Marc & André про свою відмову по телефону +38 097 757 20 24 або за допомогою направлення відповідної заяви на електронну адресу Продавця: eshopua@marcandandre.com. Сервісні повідомлення, інформуючі Користувача / Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

10.4.2 Відкликання згоди на обробку персональних даних здійснюється шляхом відкликання акцепту Публічної оферти за формою, зазначеною тут.

10.5. Продавець має право використовувати технологію «cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію. Відвідувач / Користувач / Покупець дає згоду на збір, аналіз і використання cookies, в тому числі третіми особами для цілей формування статистики та оптимізації рекламних повідомлень.

10.6. Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту http://marcandre.uaДана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

10.7. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

10.8. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень.


11. Термін дії Публічної оферти

11.1 Дана Публічна оферта вступає в силу з моменту її акцепту Відвідувачем Сайту / Покупцем, і діє до моменту відкликання акцепту Публічної оферти.


12. Додаткові умови

12.1. Продавець має право переуступати або яким-небудь іншим способом передавати свої права та обов'язки, що випливають з його відносин з Покупцем, третім особам.

12.2. Інтернет-магазин і сервіси можуть бути тимчасово частково або повністю недоступні унаслідок проведення профілактичних або інших робіт або з будь-яких інших причин технічного характеру. Технічна служба Marc & André має право періодично проводити необхідні профілактичні або інші роботи з попереднім повідомленням Покупців або без такого.

12.3. До відносин між Користувачем / Покупцем і Продавцем застосовуються положення Російського законодавства.

12.4. У разі виникнення питань і претензій з боку Користувача / Покупця він повинен звернутися до Продавця по телефону або іншим доступним способом. Все виникаючі суперечки сторони будуть намагатися вирішити шляхом переговорів, у разі недосягнення угоди суперечка буде переданий на розгляд до судового органу відповідно до чинного законодавства України.

12.5. Визнання судом недійсності будь-якого положення цієї Угоди не тягне за собою недійсність інших положень.