Шовковий домашній одяг для жінок. Переваги нарядів від Марк Андре

12.04.2021

Шовковий домашній одяг для жінок. Переваги нарядів від Марк Андре

Шовковий домашній одяг для жінок. Переваги нарядів від Марк Андре

Шовк - один з найприємніших матеріалів. Він натуральний, а значить, дозволяє шкірі дихати, що особливо важливо для домашнього одягу. Сучасний ринок пропонує величезну кількість фасонів і моделей, виготовлених з натурального шовку. Це вишукані, зручні і красиві речі на будь-який смак. Купити їх можна, не виходячи з дому, підібравши підходящі варіанти на сторінках каталогу.

Шовковий одяг для дому

Шовкову домашній одяг можна придбати для будь-якого часу року. Влітку легкі комплекти з шортів і маєчки, взимку - піжамні штани з шовку, кімоно. На ніч можна змінити їх на витончену нічну сорочку, мереживний пеньюар або комбінацію. Натуральний шовк зберігає тепло взимку і не дозволяє пітніти в літню спеку. Матеріал дуже комфортний в носінні. Крім того, крій у таких елементів гардероба, як правило, дуже вільний, тому вони не утрудняють рухів і не заважають кровообігу. Для будинку шовк може виявитися бездоганним вибором.

Види шовкового домашнього одягу

Шовковий домашній одяг для жінок дуже різноманітний. Моделі варіюються від класичних піжамних брюк до витончених комбінацій і екзотичних кімоно. Потрібно лише розглянути всі варіанти і вибрати відповідний саме вам.
Шовковий домашній одяг для жінок в інтернет магазині: мереживний пеньюар, кімоно, штани

Нічна сорочка, пеньюари і комбінації

Наряди для будинку включають в себе дві категорії: денну і для сну. Остання зазвичай відрізняється особливо вишуканим оформленням. Нічні сорочки, комбінації, пеньюари не тільки зручні, але і дуже привабливі. Вони надають будь-якій дівчині жіночності і можуть служити не тільки для комфортного відпочинку, але і в якості інструменту зваблення. Класичні сорочки можуть бути прикрашені мереживом, вишивкою, шиттям. Комбінації мають більш просте оформлення. Надягають їх переважно під плаття, а це значить, що додаткові декоративні елементи не потрібні. Пеньюари - легкі шовкові халатики, які будуть відмінним доповненням як до нічної сорочки, так і до піжами.

Кімоно і домашні штани

Домашні речі, призначені для носіння днем, роблять більш зручними. Декору на них може бути менше, ніж на нічній сорочці, а крій буде практичніше і простіше. Але це не означає, що шовкові домашні штани, майки та домашнє кімоно з шовку непривабливі. Різноманітні кольорові рішення, довжина, крій доповнюються вишивкою та іншими елементами декору. Такі вироби допоможуть відчувати себе впевнено і привабливо в будь-якій ситуації.

Що саме підходить вам?

Щоб купити шовкове вбрання, яке підійде саме вам, дотримуйтесь кількох порад щодо вибору: 
- Вибирати речі потрібно за розміром - вони не будуть тиснути, натирати або дратувати шкіру.
- Носіть тільки натуральний шовк - він якісний, довговічний і не шкодить шкірі, на відміну від синтетики. 
- Не купуйте завжди одні й ті ж фасони. Купуйте комплект з майки і піжамних брюк, кімоно, сорочки, щоб вибрати те, що вам підійде. 
- Віддавайте перевагу різним кольорам, щоб вироби вам не набридли і завжди підходили до настрою.
  Шовковий домашній одяг для жінок в інтернет магазині: мереживний пеньюар, кімоно, штани 

Недоліки шовку

Вибираючи шовковий домашній одяг в інтернет-магазині, слід пам'ятати, що у цього матеріалу є свої особливості. Він приємно холодить шкіру в літню спеку, але взимку зберігає тепло і не дає замерзнути. Але крім плюсів, у тканини є і свої недоліки. Поговоримо про них докладніше:
- Шовк може стати здобиччю молі. Якщо ви зберігаєте в шафі вироби з шовку, там обов'язково повинні бути захисні засоби від цього шкідника.
- При попаданні поту, матерія може зіпсуватися. Враховуйте це і одягайтеся по погоді, адже користуватися дезодорантом вдома - не найкраща ідея.
- При довгому знаходженні на сонці тканина псується, тому сушити випрані шовкові речі краще в приміщенні.
- Необхідне делікатне прання і спеціальні миючі засоби, щоб зберегти цей прекрасний матеріал якомога довше.
При правильному догляді, наряди з благородної матерії будуть довго радувати вас і дарувати комфорт кожен день.
    
Шовковий одяг від бренду «Марк Андре»

Марк Андре - це бренд з виробництва білизни, пляжного та домашнього одягу, який протягом двох десятиліть пропонує речі високої якості. При створенні моделей дизайни Marc & André поєднують класичні рішення з сучасними тенденціями, ретельно продумують кожну модель. Розробка одягу цієї марки націлена на створення якісного та зручного одягу з оригінальним дизайном. Якщо ви хочете носити красивий, зручний і якісний одяг, то купити шовковий одяг від Марк Андре - це найкраще рішення.