Купальник з принтами. Як вибрати те, що припаде до душі і по фігурі?

12.04.2021

Стаття допоможе визначитися з вибором суцільного купальника. Ви дізнаєтеся про актуальні моделі 2020 року, принти, на які варто звернути увагу, а також пропозиції компанії Марк Андре, що випускає різноманітні варіації суцільних купальників.

Купальник з принтами. Як вибрати те, що припаде до душі і по фігурі?

Купальник з принтами. Як вибрати те, що припаде до душі і по фігурі?

Вибираючи орієнтиром думку авторитетних модних дизайнерів, можна зробити висновок про те, що суцільні купальники знаходяться на вершині популярності. Сучасні дами оцінили їх зручність, здатність підкреслювати жіночий силует з найбільш вигідного боку. Випромінюючи навмисну скромність, суцільні купальники є вельми сексуальним елементом жіночого пляжного гардероба. Неважливо, ви вибираєте купальник з принтами, або однотонний виріб, почуття впевненості у власній жіночій привабливості буде неодмінно вас супроводжувати.

Види закритих купальників

Сучасний асортимент купальників безмежний. Виробники навперебій поспішають дивувати вимогливих клієнток новими моделями виробів. Класифікація виробів виходить з форми ліфа. Для моделей закритого типу характерні 6 різновидів, що включають:

- Халтер. Бретелі зав'язуються. Відмінна підтримка грудей.
- Пландж. Характерні глибокі вирізи в області декольте і на спині.
- Майо. Наявність бретелей (пришивних). Виріз V-подібний, круглий або у формі квадрата.
- Бандо. Відсутність бретелей на ліфі,
- Свім-дрес. Варіант для плавання.
- Танк. Цільні бретелі з чашечками роблять акцент на області декольте.
Який варіант вибрати? Беремо до уваги власні анатомічні особливості, побажання, і не забуваємо про рекомендації гуру модної індустрії.

Купити гарний спортивний купальник для виступів в басейні 

 Кому підходять злиті купальники

Трепетне ставлення жіночої статі до подібних виробів викликано їх здатністю коригувати фігуру. Підібравши правильний фасон купальника великого розміру, ви будете почувати себе впевнено, зможете приховати недоліки в області живота і стегон. Правильно підібраний варіант допоможе, якщо потрібно, візуально збільшити розмір грудей, зробивши їх більш об'ємними. Злиті моделі показані дівчатам і жінкам:

- З надмірною масою тіла. Кращий спосіб корекції фігури.
- Невисокого зросту. За рахунок високих вирізів в області стегон, візуально подовжують ноги.
- Дамам, які бажають приховати шрами, розтяжки і інші вади на шкірі.
На практиці, суцільні купальні костюми підходять дівчатам і жінкам з різним типом фігур. При виборі виробу, робіть акцент на недоліках, які хотілося б приховати, якщо ж їх немає - підкреслюйте кращі сторони.

Порада. Злиті купальники можна носити в будь-якому віці. Для корекції фігури вибирайте моделі в темних кольорах, з щільними вставками.

Особливості нової колекції "Марк Андре"
Бренд, який побудований на користь своїх клієнток, сконцентрований на їх бажаннях - це про Марк Андре. Щороку розробники компанії перевершують самих себе, з'являються нові моделі пляжного одягу, бездоганного, при цьому доступною за вартістю. При виборі злитої моделі ви прийдете в захват, але буде місце і здивуванню. Причина тому - велика кількість кольорів, принтів і декоративних елементів.

Принти та декор у виробах 2020 року
Колірна палітра моделей закритого типу 2020 вельми оригінальна. Тут є місце благородним нюдовим відтінкам, класичній чорно-білій гамі, а також соковитим, живим, тропічним забарвленням.

У моді натуральність - стрази та інші навмисні декоративні елементи відійшли в сторону. Варто купити купальники колекції 2020 року, в яких простежуються «хижі» нотки, а саме принти, що імітують шкіру диких тварин. Актуальна геометрія з її лаконічними проявами. Любителькам романтичного стилю будуть цікаві купальні костюми з флористичними візерунками.
Якщо ви любите декоровані купальники, дивіться в сторону виробів, прикрашених в'язаними вставками і бахромою, китицями. Етнічні елементи в тренді, і не будуть поступатися своїми позиціями ще кілька сезонів.

Купити гарний спортивний купальник для виступів в басейні

Що пропонуємо ми?
Ознайомитися з асортиментом бренду Марк Андре ви можете в режимі онлайн. Наші консультанти допоможуть вам з підбором виробів, виходячи з параметрів фігури і особистих переваг. Купити суцільний купальник в інтернет магазині вигідно, адже ви не витрачаєте час, не робите переплат, не засмучуєтеся від відсутності відповідного розміру.

Підготовка до пляжного сезону повинна відбуватися розумно, так, щоб під час відпочинку вас нічого не турбувало. Вирішивши головне завдання, ви робите внесок в успіх свого відпочинку. Приєднуйтесь до шанувальників бренду Марк Андре, вибирайте правильні моделі, які підходять саме вам і насолоджуйтесь в передчутті наступаючого пляжного сезону.